Voorwaarden

Het gebruik van deze plaats wordt geregeerd door de Voorwaarden het van de reeks van het Gebruik vooruit hieronder en elders op de plaats zoals vermeld.
Door deze plaats te gebruiken, gaat u met deze Voorwaarden Van Gebruik akkoord.

EuEyewear is een online contactlenzen van de opslag verkopende vervanging bij significante kortingen aan de traditionele manier om uw contactlenzen van uw regelmatige Opticien te kopen.

U bevestigt dat u slechts orders voor contactlenzen zult plaatsen die door een specialist zijn voorgeschreven van de contactlens (oftalmoloog of opticien), en dat uw voorschrift van de contactlens binnen de laatste 12 maanden na de orde is uitgegeven.
Door uw order bevestigt u dat u minstens 18 jaar oud bent en regelmatige controles door uw specialisten ondergaat van de contactlens (met het interval dat door uw specialisten van de contactlens wordt geadviseerd).

Privacy.
Wij beveiligen Uw privacy en Uw data's, en zullen dit nooit aan een 3e partij verstrekken.

Betaling.
Wij accepteren:
- Creditcards (VISA, MasterCard, Discover & American Express)
- Vooruitbetaling (bankoverdracht)

In Portugal en Spanje, bieden wij ook betaling bij levering aan.

Als u van onze Internet pagina opdracht geeft tot, is de totale prijs u betaalt de prijs van de lenzen + de vracht.
Als u met een creditcard betaalt, wordt het geld onmiddellijk afgeschreven op het moment van betaling.

Als u van ons op een andere manier opdracht geeft tot, zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Prijzen en de BTW.
Alle prijzen zijn duidelijk in euro en voor de provincies van de EU inclusief van de statutaire BTW van de BTW.
BTW wordt automatisch afgetrokken van uw order als zowel de rekening als het leveringsadres van een land van buiten de EG zijn.
De afwijkingen of de goedgekeurde extra diensten van het verschepen kosten zijn mogelijk in het individuele geval, afhankelijk van het product en het leveringsgebied.
De prijzen zullen aan wijziging zonder bericht onderworpen zijn.

Het verschepen.
Wij verzenden wereldwijd.

De Levertijden van.
De levertijd van is de geschatte tijd van wij verzendt de lenzen en tot u zou moeten hen ontvangen:

De totale tijd (de tijd die u geeft van de opdracht en tot u ontvangt van de producten) is ook afhankelijk van de beschikbaarheid van item/s in uw orde. Een totale leveringsdatum kan niet in principe worden gewaarborgd, aangezien wij geen invloed op vertragingen in levering door de fabrikant en/of de verschepende partners of de overmacht hebben.

De Kosten van de levering en de Verdere Informatie van de Levertijd van:
Onze verzendkosten worden automatisch berekend op basis van transportbedrijf / transportmethode, land van bestemming en het gewicht van de bestelde producten. <br /> <br /> De totale verzendkosten / bezorgkosten kunnen worden berekend / getoond in de winkelwagen, en zijn ook weergegeven bij het afrekenen.

Nota, hoofdzakelijk voor de landen van buiten de EG: Om onverwachte douaneprijzen of plichten te vermijden, controleer met de douaneafdeling in uw land over zijn invoerbeleid.

Wij zijn NIET verantwoordelijk voor om het even welke verkoopbelastingen, douanerechten of andere belastingen die door uw land worden geladen '.

Product garantie.
Op alle producten geven wij u twee jaar productgarantie. De productgarantie dekt fabricagefouten en dekt geen schade veroorzaakt door normale slijtage, externe schade of door onjuist gebruik.

Het beleid van de terugkeer.

1. De standaardcontactlenzen kunnen aan ons worden teruggegeven.

U moet ons contacteren eerst, om een terugkeer-aantal te ontvangen. Zonder dit terugkeer-aantal, zullen wij uw terugkeer niet goedkeuren. Enkel de lenzen naar verzend ons- ongeopend (ongeopende containers/dozen of verpakking)
- in de originele verpakking, en geschikt voor wederverkoop opnieuw
- met het terugkeer-aantal hebt u van ons ontvangen
- met een exemplaar van de orde of de rekening
- de reden voor de terugkeer
- binnen 14 dagen na ontvangst van de lenzenen wij zullen uw geld binnen 30 dagen terugbetalen. De terugbetalingen zullen normaal gemaakt worden door de betalingskaart rekening re-te crediteren waarvan het geld oorspronkelijk, of door overdracht aan uw bankrekening werd gedebiteerd.

Nota:
Beschikbare lenzen in zachte secundaire verpakking - de zogenaamde blaren, kunnen niet zijn teruggekeerd, aangezien deze niet geschikt voor wederverkoop zijn.

U bent verantwoordelijk voor de het verschepen en het verschepen kosten aan ons. Gelieve te houden een "bewijs van port" wanneer het terugkeren van goederen.

2. De niet genormaliseerde contactlenzen kunnen niet worden geruild, teruggekeerd of canselled:- gekleurde contactlenzen
- speciale ontwerpen (b.v. toric lenzen, multifocuslenzen enz.)3. De gebrekkige lenzen

Gebrekkige lenzen kunnen voor het zelfde product worden geruild als de fabrikant het tekort bevestigt. Enkel de gebrekkige lens naar verzend ons + de originele verpakking binnen 14 dagen na de rekeningsdatum.
Gelieve te omvatten uw naam, ordeaantal, en de reden voor de terugkeer. Wanneer de lensfabrikant het ermee eens is dat de lens gebrekkig is, zal een vervangingslens naar u aan geen kosten worden verzonden.
Wij kunnen terugbetalingen voor gebrekkige punten uitgeven niet.

 

De geschatte levertijden

Bestimming

Methode van de Levering

Geschatte levertijden

Portugal

Continentaal: Geregistreerd Post
Continentaal:
Koeriersdienst
Eilanden:
Geregistreerd Post
Eilanden: Post

1 bedrijfsdagen
4-7 bedrijfsdagen
1-2 bedrijfsdagen
1-2 bedrijfsdagen

Spain Continentaal: Geregistreerd Post
Continentaal:
koeriersdienst
Eilanden:
Geregistreerd Post
Eilanden: koeriersdienst
2-4 bedrijfsdagen
2-3 bedrijfsdagen
3-6 bedrijfsdagen
3-5 bedrijfsdagen
Rest van Europa Geregistreerd Post
koeriersdienst
2-5 bedrijfsdagen
3-5 bedrijfsdagen
Rest van de wereld Geregistreerd Post 6-14 bedrijfsdagenGeen Professionele Raad.
Om het even welke inlichtingen die door deze website of door om het even welk van onze werknemers of agenten, hetzij telefonisch, e-mail, brief, facsimile of andere vorm van mededeling worden verstrekt, zijn voor informatiedoeleinden of algemene begeleiding en vormen medische of andere professionele raad niet.

Aansprakelijkheid en Eisen voor Schade.
De klant zal EuEyewear tegen om het even welke aansprakelijkheid voor schade aan de gezondheid vergoeden die misschien door de contactlenzen te dragen of door zorgproducten, schoonheidsmiddelen en toebehoren te gebruiken werd veroorzaakt. De klant bevestigt dat het slechts orden voor contactlenzen zal plaatsen die behoorlijk door een specialist van de contactlens (oftalmoloog of opticien) zijn gepast en goed zonder uitzondering getolereerd. De eisen voor schade die door een ongepaste eigen montage kan worden veroorzaakt zullen niet beweerd worden. Voorts zullen de regelmatige controles door een specialist van de contactlens voor verleend worden genomen.
De eisen voor schade zullen tot het bedrag van de ordewaarde worden beperkt.

Auteursrecht.
U kunt de inhoud op onze website slechts voor uw het eigen persoonlijke, niet-commerciële winkelen en informatiedoeleinden gebruiken.
Alle inhoud op EuEyewear's website wordt beschermd door auteursrecht; De teksten, het ontwerp, in het bijzonder de grafiek, de muziek, de gegevens, de beelden, de audio en videoklemmen en de software zijn onderworpen aan de exclusieve vergunning van EuEyewear. Dit bezit wordt beschermd door Portugese en internationale auteursrechtwetten.
Bovendien wordt de manier waarop wij onze inhoud en geassembleerd, geschikt hebben gecompileerd beschermd door auteursrechtwetten en verdragsbepalingen wereldwijd. De reproductie van onze pagina wordt slechts toegelaten voor het vestigen van bedrijfscontact of het krijgen in contact met ons. De exemplaren, zelfs in een gewijzigde vorm, in het bijzonder in het geval van fotografisch en filmmateriaal worden niet toegelaten zonder geschreven toestemming van ons. Alle voorgebe*houde rechten.
Het fotografische materiaal is onderworpen in wat mate aan het auteursrecht van de fabrikanten.

Opnieuw verkopend Belemmerde Producten.
U bent absoluut belemmerd van het opnieuw verkopen van op om het even welke manier om het even welke producten u van EuEyewear koopt, of u de producten door de website of op een andere manier kocht. Wij be*houden ons het recht voor te weigeren om producten aan u te verkopen als het aan ons verschijnt redelijk dat u van plan bent de producten opnieuw te verkopen. Bovendien be*houden wij ons het recht voor hoeveelheden punten te beperken die door elke klant worden gekocht.

De Illustraties van het product/de Informatie van FAQ/van het Product.
De illustraties van het product kunnen van de verschijning van de geleverde producten in het individuele geval afwijken. De productinformatie is hoofdzakelijk details die door de fabrikant worden gegeven. Wij veronderstellen geen aansprakelijkheid voor de informatie ter beschikking gesteld. Fouten en gereserveerde drukfouten.

Handelsmerken.
EuEyewear, evenals andere namen, knooppictogrammen, tekst, grafiek, emblemen, beelden, ontwerpen, titels, woorden of uitdrukkingen, audioklemmen, paginaheaders en de dienstnamen die op deze website worden gebruikt zijn de handelsmerken, de diensttekens, handelsnamen of ander beschermd intellectuele eigendom van EuEyewear, of het is eigenaar. Zij kunnen niet met betrekking tot om het even welke derdeproducten of diensten worden gebruikt. Alle andere merken en namen zijn het bezit van hun eigenaars.

Plaats van Jurisdictie.
De plaats van jurisdictie, voor zover juridisch toelaatbaar, zal Barreiro/Portugal zijn. De plaats van prestaties zal het geregistreerde bureau van het bedrijf zijn. Voor alle wettelijke relaties tussen ons en de partij die opdracht geeft tot, zal de wet van Portugal van toepassing zijn op de uitsluiting van het Verdrag van Wenen over de Internationale Verkoop van Goederen 1980 (CISG), zelfs als partij het opdracht geven tot zijn geregistreerd bureau in het buitenland heeft. De taal van het hof zal het Portugees zijn.In deze voorwaarden: EuEyewear is een handelsteken/de dienst van Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda. (Portugal). Het "EuEyewear" betekent, EuEyewear / Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda. en om het even welke opvolger in titel: "Wij en ons" bedoelen EuEyewear / Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda. of als individuele collectieve entiteit of samen met u, als context vereist. "U" bedoelt de persoon die tot goederen onderworpen aan deze voorwaarden opdracht geeft.

EuEyeWear / Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda.

Adres:
Rua Estação da Mourisca 3
2910-771 Quinta de Canes, Setúbal
Portugal