Salgsbetingelser

EuEyewear er en internetbutik som sælger kontaktlinser til markant lavere priser end du normalt finder hos optikeren.

Brug af denne internetbutik er underlagt følgende Salgsbetingelser samt øvrigt foreliggende information. Ved at benytte vor internettbutik, accepterer du vore salgsbetingelser.

Salgsbetingelserne udgør sammen med bestillingen, som bekræftes til kunden gennem en ordrebekræftelse, aftalegrundlaget for købet.

Du bekræfter at du kun bestiller kontaktlinser som er anbefalet dig af en kontaktlinsespecialist (optiker eller øjenlæge), og at seneste anbefaling/undersøgelse er indenfor de seneste 12 måneder.
Ved at afgive en ordre hos os, bekræfter du at du er fyldt 18 år, og at du bliver regelmæssig undersøgt hos din kontaktlinsespecialist (i de intervaller, som er anbefalet af din kontaktlinsespecialist).

Datasikkerhed
Vi garanterer at dine personlige oplysninger bliver lagret på en sikker måde. Vi sælger ikke, eller udlejer, i nogen form information til 3dje part.

Betaling
Vi accepterer:

- - VISA
- MasterCard
- Discover
- American Express
- bankoverførsel


I Portugal og Spanien tilbyder vi også Efterkrav.

Hvis du bestiller i vor internetbutik, er totalprisen du betaler kontaktlinsens pris plus fragt.

Priser og moms
Alle priser er i EURO og inklusive moms,  og gælder for salg til alle EU land.
Moms bliver automatisk fratrukket ordren, såfremt både faktura- og leveringsadressen er i et ikke-EU land.

Afvigelser eller aftalte transport-tillægsservices kan forekomme i hvert enkelt tilfælde, afhængig af produktet og leveringsområde.

Leveringstider:
Leveringstiden er den estimerede tid fra vi sender varen til du har modtaget varen:

Anslåede leveringstider

Destination:

Leveringsmåde:

Anslået leveringstid:

Portugal

Post

1-2 dage

 

 

 

Resten af Europa

Post

2-8 dage
Den Totale tid (tiden fra du afgiver ordren og til du modtager varen) afhænger også af den bestilte vares tilgængelighed. En total tid kan i princippet ikke garanteres, fordi EuEyewear ikke haver nogen indflydelse på forsinkelser fra leverandør og/eller fragtselskaber eller force majeure.

Fragtomkostninger samt information om fragt.

Vores fragtpriser beregnes automatisk ud fra transportselskab / transportmetode, destinationsland og vægten af de bestilte varer.
De samlede forsendelsesomkostninger kan beregnes / vises i indkøbskurven og vises også i kassen.

Bemærk, hovedsagelig for ikke-EU land: For at undgå uventede told-gebyrer eller andre afgifter, bør du undersøge med toldvæsenet angående importregler.

EuEyewear er ikke ansvarlig for evt. skatter og afgifter som evt. bliver belastet ordren.

Produktgaranti.

Vi giver dig to års produktgaranti på alle produkter. Produktgarantien dækker produktionsfejl og dækker ikke skader forårsaget af normalt slid, ekstern beskadigelse eller på grund af forkert brug.

Returpolitik

1. Standard kontaktlinser kan returneres til os
Du må kontakte os forinden, for at modtage et retur-nummer. Uden dette retur-nummer vil en retur ikke blive godkendt. Send linserne til os:
- uåbnet (uåbnet beholder / flaske / pakke)
- i den originale emballagen
- sammen med retur-nummeret du har fået af os
- en kopi af ordren eller fakturaen
- begrundelse for returen
- senest 14 dage efter at du haver modtaget linserne

og vi refunderer linseprisen i løbet af 30 dage. Tilbagebetalingen bliver vanligvis udført ved at tilbageføre beløbet til din kreditkort konto hvor beløbet oprindelig blev
trukket, eller vid overførsel til din bankkonto.

Bemærk:
Linser i blød sekundær forpakning - såkaldte blisters, kan ikke returneres, fordi de ikke kan sælges igen.

Du er ansvarlig for forsendelsen og fragtomkostningen. Venligst sørg for at du beholder et bevis på at du haver sendt pakken til os når du returnerer varer.

2. Ikke-standard linser kan ikke returneres:
- farvede linser
- special-linser (eks. toriske linser, bifokale linser, etc.)

3. Beskadigede linser.
Modtager du kontaktlinser fra os som er beskadigede, kan disse byttes med tilsvarende linse såfremt leverandøren godkender det. Send linsen + den originale indpakningen til os inden 14 dage efter at du haver modtaget linserne. Husk at inkludere navn, fakturanr. eller ordrenr. samt årsagen til returen. Så snart vor leverandør haver godkendt reklamationen, sender vi erstatningslinse(r) til dig uden ekstra omkostninger.

Bemærk, at vi ikke kan refundere købebeløbet når det er tale om defekte linser.

Ikke professionel rådgivning
Al information som foreligger i internetbutikken eller som bliver givet af vore ansatte eller repræsentanter, enten pr. telefon, e-mail, fax, brev eller på anden måde er at anskue som information eller generel rådgivning, og ikke som faglig rådgivning fra øjenlæge, optiker eller anden professionel instans.

Ansvar og erstatninger
Kunden fritager EuEyewear for ethvert ansvar for helseskader som kan have opstået som følge af brug af kontaktlinser eller brug af plejeprodukter, kosmetik og tilbehør.
Kunden bekræfter at han/hun kun bestiller kontaktlinser som er anbefalet af en kontaktlinsespecialist (optiker eller øjenlege), og at det ikke tidligere har været problemer af nogen art vedr. brug af kontaktlinser. Erstatningskrav vedr. skade som kan skyldes fejlagtig egen udvælgelse af linser kan ikke fremsættes. Det er en selvfølge at kunden gennemgår regelmæssig undersøgelse hos sin kontaktlinsespecialist (i de intervaller, som er anbefalet af hans/hendes kontaktlinsespecialist).
Evt. erstatningskrav kan maksimalt berammes til ordrebeløbet.

Copyright
Du kan benytte internetbutikkens indhold til eget, personligt (ikke-kommerciel) brug for handleformål eller for informationsformål.
Alt indhold på EuEyewears internet-sider er beskyttet af copyright; Tekster, design, specielt grafik, musik, data, bilder, lyd og videoklip samt software er
underlagt eksklusiv licens fra EuEyewear. Dette materiale er beskyttet af Portugisisk og international lovgivning.
I tillæg, så er måden vi haver benyttet, arrangeret og opstillet indholdet beskyttet af internationale copyright lover og aftaler. Gengivelse af internetsider er kun tilladt
med det formål at etablere næringskontakt eller kommunikation med os. Kopier, inkl. kopier i modificeret form, specielt foto og filmmateriale er ikke tilladt hvis det ikke
foreligger skriftlig forhåndsgodkendelse fra os. Alle rettigheder reserveres.
Billeder er i en vis udstrækning underlagt producenternes copyright rettigheder.

Videresalg er ikke tilladt
Du kan ikke videresælge, på nogen måde, produkter du haver købt fra EuEyewear, enten du haver købt produkterne fra vor internetbutik eller på anden måde. Vi forbeholder os ret til at nægte salg til dig hvis det er sandynligt at du vil videresælge produkterne. I tillæg, forbeholder vi os ret til at begrænse antallet som leveres til hver kunde.

Produktillustrationer / FAQ (ofte stillede spørgsmål) / produktinformation.
Produktillustrationer kan afvige fra de leverede produkters udseende. Produktinformationen er hovedsagelig detaljer som er givet fra producenten. Vi accepterer ikke ansvar for den informationen som er gjort tilgængelig. Vi tager forbehold om trykfejl og tekniske fejl på vore internet-sider.

Varemærker
EuEyewear, samt andre navne, ikoner, tekst, grafik, logoer, billeder, design, overskrifter, ord eller sætninger, lydklip, sideoverskrifter og service navn som er benyttet i internetbutikken er varemærker eller anden beskyttet intellektuel ejendom tilhørende EuEyewear. Alle andre varemærker eller navne tilhører de retmæssige ejere.

Tvister.
Dersom det opstår en tvist imellem parterne om tolkning eller retsvirkning skal tvisten søges løst vid forhandlinger.
Fører slige forhandlinger ikke frem, skal tvisten afgøres efter Portugisisk lov. Parterne vedtager Barreiro i Portugal som domstol.

I disse salgsbetingelser: EuEyewear er et varemærke / en service fra Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda (Portugal). "EuEyewear" betyder, EuEyewear / Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda. og enhver efterfølger. "Vi" og "os" betyder EuEyewear / Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda. enten som et selvstendigt selskab, eller sammen med kunden, afhængig af tekstens sammenhæng. "Du" og "kunden" er ensbetydende med personen som foretager bestillingen i henhold til disse betingelser.

EuEyeWear / Advanier Importação e Exportação Unipessoal Lda.

Adresse:
Rua Estação da Mourisca 3
2910-771 Quinta de Canes, Setúbal
Portugal